Om oss

En byggfirma med fokus på kvalitet

Vi är ett nybildat byggföretag som alltid kan leverera högsta kvalitet och skapa miljöer som speglar kundens unika stil. Låt oss bli din samarbetspartner för att förverkliga byggprojekt som överträffar förväntningarna. Vi skapar unika miljöer som är en återspegling av din stil. Med en passion för noggrannhet skapar vi enastående utrymmen för både privatpersoner och företag. Dessutom har vi kapaciteten att agera som underleverantör åt andra företag.

Vi är en byggfirma i Enköping som har lång erfarenhet och en välutbildad personalstyrka som kan åta oss uppdrag hos privatpersoner, företag och fastighetsägare. Behöver du hjälp med att bygga en ny uteplats? Ska du genomföra en tillbyggnad till din fastighet - eller planerar du att bygga en helt ny sådan? Vi står redo att hjälpa dig och vi gör detta hela vägen från start till mål.

Planerar du ett projekt som kräver ett bygglov så kan vi hjälpa dig att ta fram skalenliga ritningar som gör din ansökan komplett och sedan så kan vi - givetvis - också ta oss an alla utmaningar ditt projekt bjuder, hela vägen fram till slutbesiktningen.

Vi har stor kapacitet och det innebär att du också kan välja oss för totalentreprenad. Det ger ett effektivare jobb som leder till lägre kostnader och högre kvalitet på resultatet.

Vårt mål är att skapa långsiktiga samarbeten och att vara ditt självklara val även nästa gång du behöver en professionell snickare i Enköping. Där finns inga genvägar. Genom att leverera ett perfekt jobb till ett rimligt pris - och med ett bra bemötande och god kommunikation - så skapar man återkommande kunder. Att vi kan visa upp en massa referenser i form av nöjda kunder visar att vårt sätt att arbeta lönar sig.

Välkommen att kontakta oss redan idag så ser vi över hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Erfarna hantverkare i Enköping