Byggfirma Enköping

Anlita oss för både stora och små projekt

Vi är en byggfirma i Enköping som kan åta oss alla tänkbara uppdrag. Från det mindre jobbet där klassiskt finsnickeri krävs vidare till att hjälpa dig som kund med att att bygga exempelvis ett garage, ett Attefallshus - eller en villa. Storleken på uppdraget spelar ingen roll.

Vi behandlar alla uppdrag med samma seriositet och fokus på att leverera ett resultat av högsta kvalitet. Vi har långa vana av att arbeta tillsammans och det gör att vi också kan göra jobben mer effektivt - utan att ta några genvägar. Som byggfirma i Enköping sätter vi alltid kunden i främsta rummet och du ska alltid få valuta för dina pengar.


Totalentreprenad ger säkra jobb

I samband med att ett projekt planeras kommer du som beställare att ställas inför några olika alternativ vad gäller entreprenad. Ett större byggprojekt kan komma att kräva flera olika yrkesmän - elektriker, snickare, rörmokare och exempelvis plattsättare - och många frestas av att anlita dessa separat. Det är fullt möjligt att göra så - men det kommer också att ställa stora krav på dig som byggherre gällande samordning.

När ska snickaren komma in i projektet? När ska elen dras och när ska exempelvis rörmokaren göra sitt jobb?

Vid större projekt tjänar man nästan alltid på att som byggherre välja totalentreprenad och anlita en och samma byggfirma i Enköping för allting. Vi har kunskap, erfarenhet och kapacitet att åta oss uppdrag enligt denna entreprenörsform. Anlitar du oss enligt totalentreprenad kan du räkna med ett effektivt jobb där både tidsplan och kostnaden hålls nere. Det tjänar du på i det långa loppet.

byggfirma Enköping

Kontakta oss för offert

Vad planerar du att bygga? Vi kommer gärna hem till dig och ser över hur vi som byggfirma i Enköping på bästa sätt kan hjälpa dig. I samband med besöket så kan vi även sammanställa en offert på hur mycket det skulle kosta att anlita oss. Det är viktigt för oss att arbeta nära dig som kund.

Vår kunskap och erfarenhet kan i många fall också hjälpa dig att hitta alternativa lösningar - både vad gäller utförande och gällande exempelvis val av material. Vi älskar att bolla idéer med våra kunder och kunna hjälpa dem att se saker de själva inte tänkt på.

Gällande övrig kommunikation så är det något vi välkomnar. För oss är det självklart att du som beställare är med och bestämmer. Du ska alltid ha sista ordet och vill du, under resans gång, göra förändringar så är detta nästan alltid en möjlighet. God kommunikation minskar risken för missförstånd.

Försäkringar och Rot-avdrag

Vi är en byggfirma i Enköping som är registrerade för F-skatt och det är en förutsättning för att du som privatperson ska kunna använda dig av ditt Rot-avdrag. Rot ger dig möjlighet att - med ett årligt tak på 50.000 kronor - dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Säg bara till oss innan så drar vi beloppet på den faktura du erhåller.

Viktigt gällande just fakturan och betalningen är att du alltid betalar när jobbet är slutfört och besiktigat. Tyvärr ser man att många andra hantverkare kräver förskottsbetalning eller pengar under resans gång. Det gör att risken för fuskjobb och rena lurendrejerier ökar. Du betalar efteråt, punkt slut.

Vi lämnar alltid garanti på jobbet och arbetar under ansvarsförsäkring. Du är i trygga händer om du väljer oss som din byggfirma i Enköping. Välkommen!

Vi har lång erfarenhet av byggbranschen